Forside

Fra JobbsokWiki
Revisjon per 5. okt. 2019 kl. 13:41 av Jan Rune Hogstad (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Jobbsøker Wiki

Jobbsøker.net Wiki

Jobbsøker.net Wiki er en samling av råd og tips med tanke på jobbsøking. Med nesten 20 års veiledningserfaring innen jobbsøking, så kan jobbsøker.net gi deg mange gode tips som jobbsøker.

Det å være jobbsøker i nå til dags kan være utfordrende for mange. Vi har gått fra en tid der en kunne få seg jobb uten all verdens av søknadspapirer til nå å måtte legge frem «profesjonelle» cv og søknader.

Det har nå blitt slik at det ikke alltid er den best kvalifiserte som får jobben, men faktisk den som presenterer seg best.

Som jobbsøker så må en beherske ulike ting, der cv og søknad er kun noe av det. Du må kunne lese og tolke en stillingsannonse, du må kjenne deg selv – hvilke egenskaper besitter du, og hvilken kompetanse har du som er aktuell for jobben du søker på. Og ikke minst, du må beherske et jobbintervju.

I denne Wiki vil du kunne finne hjelp til mye av dette. Men husk, det er ikke mulig å presentere en fasit, og det finnes sikkert like mange meninger om hva som er rett og galt innen jobbsøking som det finnes arbeidsgivere.

Lykke til med jobbsøkingen!